tisdag 12 januari 2010

7
5
3
2
1
6
Me, my dear and my family was last week in Berlin, visiting my uncle, who just has become a father! It were several fantastic and inspire days. One day, I hope my street address will be a part of Berlin! Tschüss!

3 kommentarer:

Working in a legend sa...

åh vad fina bilder! kollade både dina och richards. men shit vad roligt att ni är tillsammans! ni är världens sötaste tillsammans! minns honom som en väldigt fin person (minns du kvällen du och clara djade på orange och vi alla var där?). åh berlin! låt oss flytta dit nu!

Frau MiMa sa...

Your are heartily welcome in Berlin! (And I am hust happy that you ´re writing in English). Best wishes, Frau MiMa

Saga sa...

Hej hej.
Jag har tänkt söka till gdi på konstfack nu, men har lite svårt att få kläm på skolan. Är svårt att riktigt hitta någon information om vad, och hur, ni egentligen gör. Och tyvärr kan jag inte gå på öppet hus, så jag tänkte jag skulle höra med dig. Om du trivs och så? Vad jag hört är utbildningen väldigt fri och mycket är upp till en själv, men om man är driven kan man få ut mycket av den. Stämmer det? Jag skulle bli jätteglad om du ville berätta lite, men förstår självklart om du inte har tid! Tycker hur som helst fantastisk mycket om dina saker! Ha det så fint.

sagabergebo@gmail.com